Leveringen

We hebben onze eigen vloot van vrachtwagens, bestelwagens en monteurs. Wij hebben ook partnerschappen met betrouwbare lokale transporteurs die al vele jaren op de markt zijn. Het zijn allemaal doorgewinterde professionals die geven om uw tevredenheid.


Onze levering in België is gratis vanaf 450 € ex BTW. Voor alle bestellingen van minder dan 450 euro exclusief BTW wordt een vaste bijdrage van 35 euro exclusief BTW gevraagd.

Deze levering omvat :

- Het uitladen van de meubels;
- Zet de meubels onder een afdak achter de eerste deur op de begane grond.


Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze "express delivery" service (gelieve ons te raadplegen voor een dergelijk verzoek).

Balcologo

Wij kunnen u een levering aanbieden met installatie en/of montage van de meubelen (op prijsopgave).

Deze service omvat :
- Een afspraak maken
- Levering
- Lossen
- Uitpakken
- Verdeling van het meubilair over de kamers
- Inzameling en recycling van verpakkingen

Leveringen gebeuren altijd op de benedenverdieping en worden onder dekking achter de eerste deur geplaatst. Alle te voorziene leveringsmoeilijkheden moeten door de koper op het ogenblik van de bestelling worden gemeld. Voorzienbare moeilijkheden zijn onder meer: wegwerkzaamheden die het lossen verhinderen, een te smalle straat voor de toegang van de vrachtwagen, een te grote afstand tussen de vrachtwagen en de eerste deur (meer dan 30 meter) om te lossen, treden voor toegang tot de eerste deur en beschutting, onvoorzien parkeren, gebrek aan ruimte om de geleverde meubelen op te slaan, afwezigheid van personeel om de levering in ontvangst te nemen. Indien de bij de levering ondervonden moeilijkheden de normale grenzen overschrijden, behoudt onze vennootschap zich het recht voor extra kosten aan te rekenen die de koper bij de betaling van de hoofdfactuur verbindt te honoreren.

Een dienst van montage en verdeling van het meubilair in het gebouw, evenals het terugnemen en recycleren van de verpakking kan worden aangevraagd en zal het voorwerp uitmaken van een specifieke prijsopgave. In dit geval moeten, zoals bij een klassieke levering, alle voorzienbare moeilijkheden door de koper aan ons worden gemeld. Indien de moeilijkheden bij de installatie de normale grenzen overschrijden, behoudt onze vennootschap zich het recht voor om bijkomende kosten aan te rekenen die de koper zich verbindt te betalen bij de betaling van de hoofdfactuur.

Voor leveringen buiten België worden steeds extra kosten aangerekend, te bepalen volgens de bestemming.